top of page
Laser.jpg

Specificaties:

- 1600 Watt (High Power- head) 

- 3500-4000 Watt (conversion output)

- ICE kop -10*

- SHR Technologie

- Spotsize 12 x 20mm

- Golflengtes: 755nm - 810nm - 940nm - 1064nm

- Hz1-10 per second

- Energy density 1-138J/cm2

- Light applicator (400gr)

Wat maakt onze laser "Anders"

1. Operating Platform

Er is heel wat keuze in het laserlandschap.  Momenteel is de meest populaire laser de op Android gebaseerde Soprano Ice Diode Laser .

Wij kiezen bewust niet voor op android gebaseerde laser omdat wij ervan overtuigd zijn dat de software op deze lasers onvoldoende duurzaam is. Android is een platform dat immers continue in ontwikkeling is en jaarlijks meerdere updates kent. We vrezen dus dat deze lasers vroeg of laat geen updates meer zullen krijgen en dus problemen zouden kunnen krijgen omdat updates niet meer ondersteund zullen worden. (zie GSM's en alle andere op Android gebaseerde toestellen)

Daarom kiezen wij voor een systeem met een robuust platform. 

2. Quad/Quattro Wave - 4 Wave Technologie

Onze lasers beschikken ook over de 4-Wave technologie; 

Tegenover een single wave (810nm) diodelaser zijn er volgende voordelen:

  • Ten eerste, gebruikt een 4 wave laser een combinatie van verschillende golflengtes. Dit staat voor een uitvoerigere en efficiëntere behandeling van haarverwijdering, aangezien de verschillende golflengtes zich op verschillende dieptes van haarfollikels kunnen richten.

  • Ten tweede, zal de 4 wave laser zich makkelijker aan verschillende huidtypes en haarkleuren kunnen aanpassen. Dit komt omdat verschillende golflengtes  effectiever zijn op bepaalde huid- en haartypes. Door veelvoudige golflengtes te gebruiken, zal een 4 wave laser voor een bredere waaier van mensen efficiënter zijn.

  • Tot slot zal de 4 wave laser typisch meer langdurige resultaten verstrekken in vergelijking met een single wave (810nm) diodelaser. Door zich op haarfollikels met veelvoudige golflengtes te richten, zal het bij de wortel beter vernietigd worden en hergroei verhinderen.

  • Over het geheel genomen zal een 4 wave laser efficiëntere, effectievere en langdurige resultaten opleveren in vergelijking met een single wave (810nm) diodelaser.

4 wave dieptes.jpg
bottom of page